Cea mai frumoasa experienta cu Dna Dr. Gavril. Am venit din America si am ales sa imi fac Morpheus si filler pt buze. Vreau sa spun ca ador noua forma facuta la buze si cum imi arata fata dupa morpheus. O recomand cu drag si clar voi reveni aici si pentru alte tratamente.

Maria Raluca Coroban
Recenzie Google

Diana is one of the best, she always explains the treatments and makes you feel safe and in good hands! Professional and friendly staff, highly recommend it!

Lea B
Recenzie Google

EM Tone și EM Body! tratamentele care mi au remodelat abdomenul după doua nașteri. Mulțumesc Tania pt recomandări, mi s au potrivit perfect. Aveam pielea fleașcă pe burta plus multi cm in plus. Am scăzut 7 cm pe abdomen. Fesele sunt tonifiante și fără celulita, iar la genunchi m ai subțiat vizibil. Sunt extrem de mulțumită!

Andrada Dusa
Recenzie Facebook

Multumesc Tanya. Corpul meu a fost remodelat total de mainile tale. Cu tratamentele Em tone si Em body esti un miracol pentru mine. Nu am crezut ca pot scapa vreodata de grasinea de pe flancuri si burta pana cand nu am incercat la tine. Sunt de nerecunoscut.   .

Caruntu Aniela-Tamara
Recenzie Facebook

Cel mai profesionist si dedicat personal medical din industria de estetica din Cluj-Napoca si nu numai, atmosfera placuta si pozitiva, profesionalism la superlativ, personal amabil, comunicare impecabila si rezultate extraordinare pentru pacient! Recomand cu incredere!!! Multumiri doamnei Dr. Diana Gavril si domnului Dr. Mihai Achilian.

Cristina Iclenzan
Recenzie Facebook

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?