Ce este Bodysculpting?

Bodysculpting sau Liposculptura se referă la combinația dintre  Lipoaspirație de tip PAL (power assisted liposuction), Microaire, ultrasunete LipoSaver/Vaser și radiofrecvența BodyTite. Acestea sunt tehnici moderne de remodelare corporală care oferă rezultate vizibile în ceea ce privește eliminarea excesului de grăsime și întărirea pielii. Acestea combină cele mai noi tehnologii pentru a oferi pacienților o experiență de tratament cât mai confortabilă și eficientă.

 

Ce este Lipoaspirția de tip PAL?

Lipoaspirația de tip PAL (power assisted liposuction) utilizează un instrument special care emite vibrații pentru a usura eliminarea grăsimii și a reduce disconfortul pacientului.

Ce este Microaire?

Microaire, cu ultrasunete LipoSaver/Vaser, este o tehnică de lipoaspirație care utilizează ultrasunete pentru a topi grăsimea înainte de a o elimina. Aceasta permite medicului estetician să elimine grăsimea într-un mod mai precis și mai eficient.

Ce este BodyTite?

Radiofrecvența BodyTite este o tehnică minim invazivă care utilizează căldura pentru a topi grăsimea și a stimula producția de colagen în piele. Aceasta poate fi utilizată pentru a elimina excesul de grăsime de pe diverse zone ale corpului, cum ar fi abdomenul, șoldurile, coapsele, brațele și spatele, în plus poate fi utilizată pentru a îmbunătăți textura și tonusul pielii și pentru a elimina vergeturile.

Combinarea acestor tehnici moderne de bodysculpting oferă pacienților o experiență de tratament cât mai confortabilă și eficientă, permițând medicului estetician să se concentreze pe anumite zone ale corpului pentru a obține rezultate mai bune și mai naturale. Este important să discutați cu medicul estetician înainte de a decide care tehnică este cea mai potrivită pentru nevoile dvs.
Procedura care combină toate aceste tehnici este cea mai frecventă in practica clinicii noastre.

Pret: începând de la 2000 euro/zonă și ajunge la 3500 euro cu BodyTite

Bodysculpting Cluj

Pret Bodysculpting Cluj

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?