Ce este Diamond Glow?

Tratamentul Diamond Glow pentru față este o procedură de înfrumusețare non-invazivă care utilizează tehnologia de radiofrecvență și abraziune cu diamant pentru a îmbunătăți aspectul pielii.

 

Ce beneficii aduce tratament?

Acest tratament poate ajuta la reducerea ridurilor fine, a liniilor de expresie și a pungilor de sub ochi, precum și la îmbunătățirea texturii și tonusului pielii. De asemenea, poate ajuta la reducerea porilor mariți și a acnee.

 

Cum se realizează procedura?

Procedura începe prin curățarea și exfolierea pielii, după care un aparat de radiofrecvență cu cap de diamant este folosit pentru a aplica căldura la nivelul pielii. Această căldură ajută la stimularea colagenului și a elastinei, care sunt proteine esențiale pentru menținerea unui aspect tânăr al pielii. În timpul tratamentului, se pot simți căldura și o ușoară presiune, dar acestea sunt considerate normale.

După tratament, pielea poate fi ușor iritată și roșie, dar acest lucru trebuie să se estompeze în câteva ore. În câteva zile, se poate observa o îmbunătățire a aspectului pielii, cu o textură mai fină și un aspect mai uniform. De obicei, se recomandă o serie de câteva tratamente pentru a obține rezultatele dorite.
În general, tratamentul Diamond Glow pentru față este considerat sigur și eficient, dar este important să se discute cu un medic înainte de a începe orice procedură de înfrumusețare pentru a se asigura că nu există contraindicații sau riscuri pentru pielea ta.

Diamond Glow Cluj
Dacă ai nevoie de informații mai detaliate

sună-ne acum și unul din medicii noștri te va ajuta

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?