Ce este EMSculpt?

EMSculpt este o procedură revoluționară de remodelare corporală care utilizează tehnologia electromusculară pentru a tonifia și sculpta corpul. Dispozitivul emite impulsuri electromagnetice de înaltă intensitate care stimulează contracțiile musculare intense, similare cu cele generate în timpul exercițiilor fizice intense.

 

Cum funcționează EMSculpt?

În timpul unei sesiuni EMSculpt, electrozii sunt plasați strategic pe zonele de interes, precum abdomenul, fesele, brațele sau coapsele. Impulsurile electromagnetice penetrează adânc în țesuturile musculare, provocând contracții musculare intense care nu pot fi obținute prin exerciții fizice convenționale.

Care sunt beneficiile?

Beneficiile procedurii EMSculpt sunt multiple. Aceasta poate ajuta la tonifierea și întărirea mușchilor, sporind în același timp rezistența și definirea lor. În plus, EMSculpt poate contribui la reducerea stratului de grăsime în zonele tratate, ducând la conturarea și sculptarea corporală. De asemenea, procedura poate fi o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să obțină rezultate vizibile și durabile fără a petrece ore în sala de sport.

EMSculpt reprezintă o metodă inovatoare și eficientă de remodelare corporală, oferind beneficii cum ar fi tonifierea musculară, reducerea grăsimii și îmbunătățirea conturului corpului, fără a necesita intervenții chirurgicale sau timp de recuperare.

 

Dacă ai nevoie de informații mai detaliate

sună-ne acum și unul din medicii noștri te va ajuta

EMSculpt Cluj

EMSculpt Cluj pret

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?