Ce este Exilis si ce beneficii aduce?

Exilis este un nou aparat de estetică medicală complet non-invaziv care utilizează o platformă revoluționară pentru remodelare corporală: radiofrecvență monopolară concentrată, ultrasunetele și un sistem de răcire avansat pentru eliminarea grăsimii și reconturarea țesutului, corectând aspectul pielii, fără disconfort sau timp de recuperare.

Prin urmare, tratamentul Exilis utilizează tehnologia de radiofrecvență și ultrason pentru a reduce grăsimea localizată, a tonifia țesutul și a îmbunătăți aspectul pielii. Acest tratament poate ajuta la reducerea circumferinței taliei, a coapselor, a șoldurilor și a brațelor, precum și la îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii.

Procedura începe prin curățarea și exfolierea zonei tratate, după care se aplică căldură la nivelul pielii prin intermediul unui aparat de radiofrecvență și ultrason. Căldura ajută la eliminarea grăsimii și la stimularea producției de colagen și elastină, ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii. În timpul tratamentului, se poate simți căldură și o ușoară presiune.

După tratament se poate observa o reducere a circumferinței zonei tratate și o îmbunătățire a tonusului și elasticității pielii.

Exilis Corporal Cluj
Exilis Corporal Cluj pret

De câte tratamente am nevoie?

De obicei, se recomandă o serie de câteva tratamente pentru a obține rezultatele dorite.

Echipa DițArt va crea un program complet personalizat de tratament în funcție de nevoile tale individuale. Majoritatea pacienților au nevoie de cel puțin 4 ședințe, programate săptămânal. Durata ședințelor poate varia în funcție de zona tratată și de alți factori.

Exilis Corporal Cluj

Pret Exilis Corporal Cluj

Dacă ai nevoie de informații mai detaliate

sună-ne acum și unul din medicii noștri te va ajuta

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?