Ce este FaceTite?

Tratamentul FaceTite este o procedură minim invazivă de remodelare facială care oferă rezultate vizibile în ceea ce privește eliminarea excesului de grăsime și întărirea pielii, rezultând un efect de lifting. Aceasta se bazează pe tehnologia radiofrecvenței, care utilizează căldura pentru a topi grăsimea și a stimula producția de colagen în piele.

Ce beneficii aduce FaceTite?

Unul dintre cele mai mari beneficii ale tratamentului FaceTite este că este foarte precis. Aceasta permite medicului estetician să se concentreze pe anumite zone ale feței, cum ar fi bărbia, obrajii sau fruntea, oferind rezultate mai bune și mai naturale decât alte proceduri de remodelare facială.

O altă caracteristică importantă a tratamentului Facetite este că este minim invaziv. Aceasta înseamnă că pacienții pot să se întoarcă la activitățile lor obișnuite imediat după procedură, fără a fi nevoie de o perioadă lungă de recuperare sau durere.

Tratamentul FaceTite poate fi utilizat pentru a elimina excesul de grăsime de pe diverse zone ale feței, cum ar fi bărbia, obrajii, fruntea și gâtul. În plus, poate fi utilizat pentru a îmbunătăți textura și tonusul pielii și pentru a elimina ridurile.

FaceTite Cluj

Pret FaceTite Cluj

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?