Ce este Injectarea cu toxină botulincă?

 

Injectarea cu toxină botulinică, cunoscută și sub numele de Botox, este un tratament popular în domeniul esteticii pentru a combate semnele îmbătrânirii și a obține un aspect mai tânăr și mai ferm al pielii. Aceasta funcționează prin blocarea semnalelor nervoase către mușchii responsabili de formarea ridurilor și liniilor fine, relaxând astfel mușchii și reducând aspectul acestora.

Procedura de injectare a toxină botulinică este relativ rapidă și simplă. Medicul estetician va utiliza o seringă subțire pentru a introduce cantități precise de toxină în zonele dorite ale feței, cum ar fi fruntea, zona dintre sprâncene (glabela), colțurile externe ale ochilor (picioare de ciorap) sau ridurile din jurul ochilor (denumite și „păsărițe” sau „riduri de expresie”). Aceasta se realizează de obicei într-un cabinet medical și nu necesită anestezie.

Care sunt beneficiile?

 

Efectele injectării cu toxină botulinică pot dura între 3 și 6 luni, iar rezultatele pot fi vizibile în câteva zile după tratament. În timp, mușchii se vor relaxa treptat, iar aspectul liniilor fine și al ridurilor va fi redus în mod semnificativ. Este important să menționăm că rezultatele pot varia de la persoană la persoană și că este posibil să fie necesare mai multe sesiuni pentru a obține rezultatele dorite.

În timpul consultației inițiale, medicul estetician va discuta cu dumneavoastră despre așteptările și nevoile dumneavoastră și va crea un plan de tratament personalizat. De asemenea, veți primi instrucțiuni post-tratament referitoare la evitarea anumitor activități sau poziții care ar putea afecta rezultatele și la îngrijirea pielii după procedură.

Este important să alegeți un medic estetician cu experiență și calificări în domeniul injectării cu toxină botulinică pentru a vă asigura că procedura este efectuată într-un mod sigur și profesional. Medicul vă poate oferi informații suplimentare despre posibilele riscuri și complicații asociate cu tratamentul, precum și despre alte opțiuni de tratament disponibile în funcție de nevoile dumneavoastră.

Injectarea cu toxină botulinică este o procedură eficientă și sigură pentru a obține un aspect mai tânăr și mai revitalizat al pielii. Cu ajutorul unui medic estetician calificat și experimentat, puteți beneficia de beneficiile acestui tratament și puteți îmbunătăți în mod semnificativ aspectul feței dumneavoastră.

 

 

Dacă ai nevoie de informații mai detaliate

sună-ne acum și unul din medicii noștri te va ajuta

Injectarea cu toxină botulinică Cluj

Pret Injectarea cu toxină botulinică Cluj

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?