Ce este Intraceuticals?

Tratamentul pentru față Intraceuticals este o procedură non-invazivă de înfrumusețare a pielii care utilizează oxigen hiperbaric și seruri cu vitamine și antioxidanți pentru a hidrata și revitaliza pielea.

Cum functioneaza tratametul Intraceuticals?

Aparatul Intraceuticals folosește o tehnologie pe bază de oxigen hiperbaric, consacrată în estetica medicală non-invaziva. Această tehnologie livrează în straturile profunde ale pielii ingrediente active precum acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanți (aloe vera și ceai verde). Odată introduse în derm cu ajutorul aparatului Intraceuticals, aceste substanțe acționează din interior către exterior și tratează problemele țintite ale tenului.
Diferenăa dintre Intraceuticals și alte tratamente pe bază de oxigen hiperbaric este dată, în mod decisiv, de calitatea deosebită a produselor din gamă, dar și de tehnologia avansată cu oxigen hiperbaric, care face tratamentul o experiență relaxantă și ușoară atât pentru client cât și pentru terapeut.

Intraceuticals Cluj

Cum se aplică procedura?

Procedura începe prin curățarea și exfolierea pielii, după care se aplică un ser special îmbogățit cu vitamine și antioxidanți pe față. Apoi, se folosește un aparat de oxigen hiperbaric pentru a infuza serul în piele. Oxigenul hiperbaric ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și a oxigenării pielii, ceea ce poate ajuta la stimularea colagenului și a elastinei. În timpul tratamentului, se poate simți o senzație de ușoară presiune, dar acest lucru este considerat normal.

Cu ajutorul Intraceuticals, putem aborda sigur și eficient riduri profunde, piele îmbătrânită, acnee, pete pigmentare, cearcăne, elasticitate și volum piele.

Dacă ai nevoie de informații mai detaliate

sună-ne acum și unul din medicii noștri te va ajuta

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?