Ce este IV Therapy?

Tratamentul IV Therapy (terapia intravenoasă) în estetică medicală este o procedură non-invazivă care utilizează administrarea intravenoasă de vitamine, minerale și alți nutrienți pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea pielii. Acest tratament poate ajuta la reducerea ridurilor fine, a liniilor de expresie și a pungilor de sub ochi, precum și la îmbunătățirea texturii și tonusului pielii.

Ce presupune procedura?

Procedura presupune introducerea unei soluții intravenoase de vitamine, minerale și alți nutrienți în sistemul circulator. Acești nutrienți ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și a oxigenării pielii, ceea ce poate ajuta la stimularea colagenului și a elastinei. Prin injectarea lor, in locul administrarii pe cale orala, acesti compusi sunt asimilati mai bine si actioneaza mult mai repede.

După tratament se poate remarca o îmbunătățire a aspectului pielii, cu o textură mai fină și un aspect mai uniform. De obicei, se recomandă o serie de câteva tratamente pentru a obține rezultatele dorite.

Este important să se respecte instrucțiunile de utilizare și să se evite expunerea la soare sau alte surse de radiații în timpul tratamentului.

IV Therapy Cluj

Pret IV Therapy Cluj

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?