Ce este laserul Motus AY?

Laserul vascular Motus AY este un dispozitiv medical avansat utilizat în tratamentul afecțiunilor vasculare cutanate. Acesta utilizează tehnologia cu laser Nd:YAG, cunoscută pentru capacitatea sa de a trata leziuni vasculare și pigmentare nedorite de pe piele. Laserul Motus AY este dezvoltat de compania Deka Medical și se bucură de o reputație solidă în domeniul dermatologiei și al medicinii estetice.

Ce caracteristici cheie are laserul vascular Motus AY?

Tehnologia Nd:YAG: Acest laser folosește o lungime de undă de 1064 nm, care este ideală pentru tratarea vaselor de sânge și a pigmentelor din piele. Această lungime de undă permite penetrarea eficientă în piele, direcționând energia laserului către țintele specifice, fără a deteriora țesuturile înconjurătoare.

Tehnologie cu impulsuri lungi: Laserul Motus AY utilizează impulsuri mai lungi, ceea ce îl face potrivit pentru tratarea unui spectru variat de leziuni vasculare, inclusiv vene varicoase, pete roșii (angiomi), telangiectazii (păianjen vascular) și chiar în cazuri selectate, pentru epilarea permanentă a părului.

Moduri de operare variate: Acest laser oferă opțiuni de tratament variate, inclusiv moduri pulsate și moduri Q-switched, pentru a se potrivi diferitelor tipuri de leziuni și de piele a pacienților.

Răcire integrată: Pentru a minimiza disconfortul și riscul de arsuri, laserul Motus AY este echipat cu un sistem de răcire integrat care protejează pielea și asigură confortul pacientului pe durata tratamentului.

Versatilitate: Motus AY poate fi folosit pe o varietate de zone ale corpului, inclusiv față, gât, decolteu, picioare și multe altele.

Este important de menționat că utilizarea acestui dispozitiv și succesul tratamentului pot varia în funcție de tipul de leziune și de piele a pacientului. Înainte de a urma un tratament cu laser Motus AY, este esențial să consultați un medic specialist sau un dermatolog pentru a determina dacă acesta este potrivit pentru nevoile dumneavoastră și pentru a discuta așteptările și riscurile asociate.

Dacă ai nevoie de informații mai detaliate

sună-ne acum și unul din medicii noștri te va ajuta

Laser vascular Cluj

Laser vascular Cluj pret

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?