Ce este Liftingul de buze?

Liftingul de buze, cunoscut și sub numele de „lip lift” este o procedură estetică care se concentrează pe îmbunătățirea aspectului buzelor. Aceasta poate fi realizată prin utilizarea unei tehnici chirurgicale.

Unul dintre cele mai comune motive pentru care oamenii aleg să facă un lifting de buze este pentru a îmbunătăți proporțiile sau simetria buzelor. De asemenea, poate fi utilizat pentru a oferi buzelor o formă mai plină sau mai tânără.

Ce implică procedura?

Liftingul chirurgical de buze implică îndepărtarea unei părți din pielea superioară a buzelor pentru a le oferi o formă mai înaltă și mai plină. Aceasta poate fi realizată prin diverse tehnici, cum ar fi o incizie sub nas sau o incizie în colțul buzelor. Efectul este permanent, dar poate necesita o perioadă de recuperare mai lungă.

Este important să discutați cu medicul estetician înainte de a decide care metodă este cea mai potrivită pentru nevoile dvs. El va putea să vă ofere informații despre riscurile și beneficiile fiecărei metode și să vă ajute să decideți care este cea mai bună opțiune pentru dvs.

Lifting de buze Cluj

Lifting de buze Cluj

Pret Lifting de buze Cluj

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?