Ce este BodyTite?

Tratamentul BodyTite este o procedură de remodelare corporală care oferă rezultate vizibile în ceea ce privește eliminarea excesului de grăsime și întărirea pielii. Aceasta se bazează pe tehnologia radiofrecvenței, care utilizează căldura pentru a topi grăsimea și a stimula producția de colagen în piele.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale tratamentului BodyTite este că este foarte precis. Aceasta permite medicului estetician să se concentreze pe anumite zone ale corpului, cum ar fi burta, șoldurile sau coapsele, oferind rezultate mai bune și mai naturale decât alte proceduri de remodelare corporală.

O altă caracteristică importantă a tratamentului BodyTite este că este minim invaziv. Aceasta înseamnă că pacienții pot să se întoarcă la activitățile lor obișnuite imediat după procedură, fără a fi nevoie de o perioadă lungă de recuperare sau durere.

Tratamentul BodyTite poate fi utilizat pentru a elimina excesul de grăsime de pe diverse zone ale corpului, cum ar fi abdomenul, șoldurile, coapsele, brațele și spatele. În plus, poate fi utilizat pentru a îmbunătăți textura și tonusul pielii și pentru a elimina vergeturile.

În concluzie, tratamentul BodyTite este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să elimine excesul de grăsime și să îmbunătățească aspectul pielii în anumite zone.

Liposculptura cu BODYTITE poate fi considerată o alternativă la LIPOSUCȚIA clasică.
Prin urmare, BodyTite este soluția optimă pentru persoanele care își doresc să scape de grăsimea corporală fără să rămână cu un surplus de piele. În cadrul ședinței, o canulă este introdusă sub piele pentru a topi țesutul adipos, în timp ce un aplicator cu radiofrecvență tratează simultan pielea, oferind un efect de fermitate.

AVANTAJELE BodyTite:

  • o singură intervenție minim invazivă;
  • contracția termică generată strânge pielea,oferindu-i un aspect ferm și uniform;
  • inciziile necesare sunt minime;
  • recuperare rapidă cu disconfort limitat față de alte proceduri;

Preturi  Liposculptura cu BODYTITE

Bodytite 3500 Euro

Liposculptura cu BODY TITE Cluj

BODY TITE Cluj Pret

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?