Ce este Mezoterapie injectabilă cu acid hialuronic și aminoacizi?

 

Mezoterapia injectabilă cu acid hialuronic și aminoacizi este o procedură non-invazivă care se concentrează pe îmbunătățirea aspectului pielii prin introducerea unor substanțe hidratante și nutritive direct în straturile profunde ale pielii. Acest lucru se realizează prin injectarea unui amestec de acid hialuronic și aminoacizi în piele, care ajută la hidratarea și nutriția pielii, precum și la îmbunătățirea colagenului și elastinei.

Ce rol au substanțele injectate?

 

Acidul hialuronic este o substanță naturală prezentă în organism, care ajută la menținerea hidratării pielii. Aminoacizii sunt building blocks-ul proteinei și sunt esențiali pentru funcționarea normală a pielii. Injectarea acestor substanțe direct în piele ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, reducând ridurile fine și linii, redând volumul și fermitatea pielii, și îmbunătățind textura pielii.

Procedura este sigură și eficientă, iar rezultatele sunt vizibile imediat după procedură. Este recomandat ca pacienții să evite expunerea la soare sau utilizarea produselor cu alcool înainte și după procedură, și să aplice o cremă hidratantă pentru a ajuta la vindecarea pielii.

Mezoterapia injectabilă cu acid hialuronic și aminoacizi este potrivită pentru toate tipurile de piele și poate fi utilizată pentru a trata o varietate de probleme de piele, cum ar fi ridurile fine, pierderea fermității și volumului pielii, precum și pentru a îmbunătăți textura și tonusul pielii.

Procedura este personalizată în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient. În timpul consultației inițiale, medicul estetician va evalua starea pielii și va discuta obiectivele și așteptările dumneavoastră. În funcție de acestea, va fi creat un amestec specific de substanțe pentru a trata problemele pielii în mod eficient.

Durata procedurii variază în funcție de zona tratată și de complexitatea problemei pielii, dar de obicei durează aproximativ 30 de minute. Procedura este relativ nedureroasă, deoarece se utilizează o cremă anestezică pentru a minimaliza disconfortul.

Rezultatele mezoterapiei injectabile pot fi vizibile imediat după procedură, însă este posibil să fie necesare mai multe ședințe pentru a obține rezultate optime. Durata și frecvența tratamentului vor fi discutate cu medicul estetician în funcție de nevoile dumneavoastră.

Este important să menționați medicului despre orice alergii sau afecțiuni medicale pe care le aveți înainte de a începe tratamentul. De asemenea, medicul vă va oferi instrucțiuni post-tratament pentru îngrijirea pielii și vă poate recomanda produse de îngrijire a pielii adecvate pentru a obține rezultate durabile.

În concluzie, mezoterapia injectabilă cu acid hialuronic și aminoacizi este o opțiune eficientă și sigură pentru îmbunătățirea aspectului pielii. Aceasta poate ajuta la reducerea ridurilor, îmbunătățirea fermității și volumului pielii și la obținerea unui aspect mai tânăr și mai sănătos. Pentru a afla mai multe informații și pentru a stabili un plan de tratament personalizat, este recomandat să consultați un medic estetician calificat.

 

Mezoterapie injectabilă cu acid hialuronic și aminoacizi Cluj
Dacă ai nevoie de informații mai detaliate

sună-ne acum și unul din medicii noștri te va ajuta

Mezoterapie injectabilă cu acid hialuronic și aminoacizi Cluj

Pret Mezoterapie injectabilă cu acid hialuronic și aminoacizi Cluj

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?