_column width=”1/6″][/vc_column]

Ce este Microneedling Dermapen 4?

 

Microneedling Dermapen 4 este o procedură inovatoare și eficientă în îmbunătățirea aspectului pielii. Aceasta utilizează un dispozitiv special cu ace fine care penetrează pielea într-un mod controlat, stimulând astfel producția de colagen și elastină. Rezultatul este o piele mai fermă, mai elastică și mai radiantă.

În ce constă procedura?

 

Procedura de Microneedling Dermapen 4 implică utilizarea unui dispozitiv cu ace fine, care creează microcanale în piele. Aceste microcanale permit substanțelor active să pătrundă în straturile profunde ale pielii, unde pot acționa în mod eficient. Substanțele active pot include o varietate de compuși beneficii, precum substanțe farmacologice, aminoacizi, enzime, vitamine, minerale sau extracte din plante.

Dermapen 4 se remarcă prin designul său avansat, având un sistem de 16 ace de oțel medical inoxidabil, sterilizate și care oscilează rapid pentru a crea un număr mare de microcanale în piele. Aceasta contribuie la îmbunătățirea absorbției substanțelor active și la obținerea unor rezultate optime.

Procedura de Microneedling Dermapen 4 este în general bine tolerată, iar disconfortul resimțit este minim. Nu este nevoie de anestezie și procedura poate fi efectuată în cabinetul unui specialist în estetică. Timpul de recuperare este scurt, iar rezultatele pot fi observate în câteva săptămâni.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important ca procedura să fie efectuată de către un profesionist calificat și într-un mediu steril. Pacienții trebuie să urmeze recomandările post-tratament, precum evitarea expunerii la soare excesivă și utilizarea unei creme hidratante pentru a sprijini procesul de vindecare a pielii.

Microneedling Dermapen 4 reprezintă o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să îmbunătățească aspectul pielii, reducând ridurile, cicatricile, petele pigmentare și îmbunătățind textura și tonusul pielii. Pentru mai multe informații și pentru a stabili dacă acest tratament este potrivit pentru dumneavoastră, este recomandat să consultați un medic estetician calificat.

 

[/vc_row]
Dacă ai nevoie de informații mai detaliate

sună-ne acum și unul din medicii noștri te va ajuta

Microneedling Dermapen 4 Cluj

Pret Microneedling Dermapen 4 Cluj

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?