Terapia cu oxigen hiperbară este la fel de naturală ca respirația. Una dintre cele mai eficiente și  naturala metoda de a reducere  inflamațiile, faciliteaza vindecarea rănilor și creșterea performanțelor fizice și cognitive.

Procesul de absorbție a oxigenului în interiorul unei camere sub presiune ajută corpul să primească oxigen în cantități suplimentare și să îl transporte către celulele sanguine, plasma sanguină, lichidul cefalorahidian și alte fluide vitale. Creșterea livrării de oxigen către țesuturile deteriorate favorizează vindecarea și oferă ușurare.

Oxigenoterapia Hiperbara pentru frumusete si relaxare

Îmbrățișarea utilizării HBOT pentru a favoriza obiectivele estetice este o abordare relativ nouă a unui tratament complementar în continuă creștere, terapia cu oxigen.

HBOT pentru a vă întineri pielea. În timpul unei sesiuni de terapie cu oxigen hiperbară în interiorul unei camere presurizate, corpul primește oxigen pur la presiune atmosferică mai mare pentru a crește fluxul de oxigen în sistemele circulatorii. Nivelurile ridicate de oxigen care ajung în zonele cu flux sanguin slab sau chiar în zonele hipoxice (cum ar fi rănile sau rănile agravate) ajută corpul să se vindece mai repede într-un mod natural, precum și să-i întinereasca aspectul.

Oxigenoterapie Hiperbara antiimbatranire

În interiorul camerei de oxigen hiperbară, un pacient va absorbi oxigenul de aproape patru ori mai mult decât condițiile normale de respirație.

Stăpânește-ți respirația. Oxigenul controlează majoritatea proceselor organismului, inclusiv sistemul imunitar. Lipsa de oxigen poate duce la un răspuns imun vulnerabil, oboseală crescută și în cele din urmă hipoxie, lipsa de oxigen în celule, care este considerată cauza multor boli degenerative.

Oxigen pur pentru a stimula procesul natural de vindecare. Sesiunile de oxigenare hiperbară sunt confortabile și relaxante și tot ce trebuie să faceți este să respirați oxigen pur în interiorul unei camere cu presiune atmosferică crescută, care îmbunătățește distribuția oxigenului prin capilarele din sânge, prin țesuturi, organe și creier. Tratamentul este neinvaziv potrivit tuturor.

Terapia cu oxigen hiperbară este documentată pentru:

– Stimularea procesului natural de vindecare și imunitatea
– Sporeste vitalitatea
– Crește concentrarea și memoria
– Reduce oboseala și îmbunătățeste nivelul de energie
–  Îmbunătățeste întinerirea celulară, complementar cu strategiile anti-îmbătrânire
–  Combate infecțiile, elimină toxinele
– Reactivați celulele pielii și îmbunătățiți circulația sângelui.

Dacă ai nevoie de informații mai detaliate

sună-ne acum și unul din medicii noștri te va ajuta

Oxigenoterapie Hiperbara Cluj

Pret Oxigenoterapie Hiperbara Cluj

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?