Ce este SCULPTRA?

Injectările cu Sculptra sunt un tratament cosmetic non-chirurgical utilizat în principal pentru a restaura volumul facial și a combate semnele îmbătrânirii, dar poate acționa cu succes și pentru restaurarea volumului corporal în anumite zone cu probleme (de exemplu fese). Sculptra conține un ingredient activ numit acid polilactic, care stimulează producția de colagen în piele. Colagenul este o proteină esențială responsabilă de elasticitatea și fermitatea pielii. Acesta injectează în dermul profund sau stratul subcutanat și este indicat pentru liftingul feței și ameliorarea laxității cutanate (aspectul de piele lasata).

Sculptra este, de asemenea, indicat pentru corectarea zonelor de depresiune de volum mare, determinate de pierderea de țesut adipos ,corectarea cicatricilor postacneice și a semnelor de îmbătrânire.

 

Ce face Sculptra atât de special?

Sculptra stimulează producția naturală de colagen în piele. Acest proces vital duce la întinerirea pielii de la interior către exterior, redându-i volumul pierdut și netezind ridurile și liniile fine. Rezultatul? Un ten revitalizat, luminos și ferm, care te va face să strălucești în fiecare zi!

Care sunt BENEFICIILE remarcabile ale tratamentului cu Sculptra?

1️. Rezultate naturale: Sculptra lucrează treptat, oferind un aspect tânăr și natural, fără să ofere un efect „tratat” sau „înșelător”. Vei arăta și te vei simți minunat, cu încredere în propria ta frumusețe autentică.

2️. Rezistență în timp: Odată ce Sculptra își face efectul, rezultatele durează până la doi ani! Astfel, te bucuri de un ten frumos și proaspăt, fără a fi nevoie de proceduri frecvente.

3.Procedură simplă și non-invazivă: Procedura e rapidă și ușor de tolerat. Poți reveni la activitățile tale de zi cu zi imediat după tratament, fără perioade de recuperare sau timp de așteptare.

4️.Tratament personalizat: Fiecare persoană este unică, iar Sculptra este adaptat nevoilor și obiectivelor tale specifice. Vom crea un plan de tratament personalizat, astfel încât să obții rezultatele dorite în funcție de structura și nevoile pielii tale.

5️. Siguranță și eficacitate dovedită: Sculptra este un produs testat și aprobat de către autoritățile medicale, fiind utilizat în întreaga lume cu succes de mulți ani. Poți avea încredere în rezultatele sale excepționale și în siguranța procedurii.

Nu mai amâna dorința de a-ți îmbunătăți aspectul și de a-ți întineri tenul!

Alege Sculptra pentru o transformare frumoasă și naturală care rezistă în timp!

Sculptra Cluj

Pret Sculptra Cluj

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?