Tratamentul injectabil al alopeciei: PRP și Mezoterapie pentru regenerarea părului.

Ce este alopecia?

 

Alopecia, cunoscută și sub denumirea de căderea părului, poate fi o problemă frustrantă și stânjenitoare pentru mulți oameni. Dacă te confrunți cu pierderea excesivă a părului și îți dorești să restabilești sănătatea și densitatea părului tău, tratamentul injectabil cu PRP (plasmă bogată în trombocite) și mezoterapie poate fi soluția potrivită.

PRP este un tratament inovator care utilizează propriul tău sânge pentru a stimula regenerarea părului. Procedura implică recoltarea unei cantități mici de sânge, care este centrifugată pentru a separa plasmele bogate în trombocite. Această plasmă, bogată în factori de creștere și celule stem, este apoi injectată în scalp, stimulând foliculii de păr să crească și să se regenereze. PRP ajută la îmbunătățirea circulației sanguine în zona scalpului și la creșterea densității părului.

Pe de altă parte, mezoterapia implică injecții subcutanate cu un cocktail de substanțe benefice, cum ar fi vitamine, minerale și aminoacizi. Aceste substanțe nutritive sunt personalizate în funcție de nevoile individuale ale fiecărei persoane și sunt administrate direct în scalp. Mezoterapia hrănește și fortifică foliculii de păr, îmbunătățind starea generală a părului și contribuind la regenerarea sa.

Combinația dintre PRP și mezoterapie în tratamentul alopeciei este eficientă deoarece acționează sinergic pentru a stimula regenerarea părului într-un mod natural și non-invaziv. Aceste proceduri nu necesită perioade lungi de recuperare și pot fi realizate în cabinetul medicului estetician.

 

.

Care sunt beneficiile acesui tratament?

 

Beneficiile tratamentului injectabil al alopeciei cu PRP și mezoterapie sunt remarcabile. Acestea includ creșterea densității părului, îmbunătățirea texturii și volumului acestuia și reducerea căderii excesive a firelor de păr. De asemenea, tratamentul poate contribui la regenerarea foliculilor de păr adormiți și la creșterea unui păr sănătos și strălucitor.

Este important să menționăm că rezultatele tratamentului pot varia în funcție de fiecare individ și de gradul de alopecie. De asemenea, sunt necesare mai multe ședințe pentru a obține rezultate optime și pentru a menține îmbunătățirile pe termen lung.

În concluzie, tratamentul injectabil PRP/Mezoterapie reprezintă o soluție eficientă pentru combaterea alopeciei. Aceste proceduri minim invazive și personalizate pot ajuta la regenerarea părului, îmbunătățind aspectul scalpului și restabilind încrederea în sine. Consultă un medic specialist pentru a afla mai multe despre aceste tratamente și pentru a găsi cea mai potrivită opțiune pentru tine

 

Dacă ai nevoie de informații mai detaliate

sună-ne acum și unul din medicii noștri te va ajuta

Tratament injectabil al alopeciei PRP/Mezoterapie Cluj

Pret Tratament injectabil al alopeciei PRP/Mezoterapie Cluj

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?