Ce sunt Tratamentele Obagi?

Tratamentele Obagi sunt o serie de protocoale de îngrijire a pielii concepute pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea pielii. Aceste tratamente sunt create de către medici și sunt recomandate pentru a trata diverse probleme ale pielii, precum ridurile fine, liniile de expresie, petele de vârstă, acneea, hiperpigmentarea și roșeața.

Ele combină experiențele unui tratament SPA cu beneficiile selecției de produse utilizate pentru îmbunătățirea vizibilă și imediată a calității pielii.

 

Care sunt tipurile de Tratamente Obagi și ce probleme pot fi rezolvate?

Peel Ormedic Lift
Un amestec de enzime cu peptide, aceasta este peeling non-chimic. Perfect pentru pielea uscată si sensibilă. Crește nivelul de hidratare profundă în piele. Ingredientele organice cu eficacitate medicală acționează pentru a reechilibra și regenera pielea.

Recomandat pentru ten  dezechilibrat, iritat, sensibil. Acest amestec de dovleac, ananas, papaya, fructul  pasiunii și enzime de mango, precum și peptide organice pe bază de aloe vera, este un peeling non-chimic pentru echilibrarea, regenerarea și refacerea pielii.

 

Acne Express Facial
Acest  tratament facial este rapid, dar puternic, lăsându-ți pielea netedă, curată și strălucitoare.  Un tratament complet pentru îngrijirea pielii în 30 de minute. Acne Express Facial poate fi repetat la fiecare 3-4 săptămâni sau conform recomandărilor expertului în piele

Potrivit pentru: piele acneică, piele predispusă la acnee, erupții hormonale, întreținerea pielii, piele congestionată, piele grasă. Beneficii pentru sănătatea pielii: promovează regenerarea celulelor, tratează congestia subiacentă, menține pielea sănătoasă, calmează erupțiile și inflamația, curăță porii.

Este important să discutați cu un medic înainte de a începe orice tratament Obagi, deoarece unele dintre produse sunt mai puternice și pot fi mai potrivite pentru anumite tipuri de piele sau pentru anumite probleme ale pielii.

Tratamentele Obagi sunt recunoscute pentru eficacitatea lor, dar pot avea o perioada de adaptare, și poate fi necesară o perioadă de utilizare regulată pentru a obține rezultatele dorite. De asemenea, este important să se respecte instrucțiunile de utilizare și să se evite expunerea la soare sau alte surse de radiații în timpul tratamentului.

Tratamente Obagi Cluj

Pret Tratamente Obagi Cluj

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?