Microneedling Dermapen4

 

Ce este Microneedling Dermapen 4?

Microneedling Dermapen4 este o procedură cosmetică non-invazivă care se concentrează pe îmbunătățirea aspectului pielii prin stimularea producției de colagen și elastină. Acest lucru se realizează prin utilizarea unui dispozitiv special care conține niște ace extrem de fine care sunt introduse în piele.

Ce presupune procedura?

Tratamentele cu Dermapen 4 constau în injectarea superficială, la nivelul pielii, de substanțe active: farmacologice, aminoacizi, enzime, vitamine, minerale sau extracte din plante.

Spre deosebire de o seringă tradițională, cu care se efectuează procedura clasică de mezoterapie, Dermapen 4 utilizează un sistem de 16 ace de 33 gauge, din oțel medical inoxidabil, gamma sterilizate care oscilează până la 120 vibrații/secundă și care crează 1920 de canale în piele pe secundă!

Procedura nu cauzează durere sau sângerare, el îmbunătățește textura și tonusul pielii, reduce ridurile și linii fine, elimină cicatricile și acnee, precum și reduce petele pigmentare. Aceasta este sigură și eficientă, iar rezultatele sunt vizibile în câteva săptămâni după procedură. În ciuda faptului că aceasta este o procedură non-invazivă, este important să se facă într-un mediu steril și de către un profesionist calificat.

Este recomandat ca pacienții să evite expunerea la soare sau utilizarea produselor cu alcool înainte și după procedură, și să aplice o cremă hidratantă pentru a ajuta la vindecarea pielii.

 

Mezoterapie injectabila cu acid hialuronic si aminoacizi

 

Ce este Mezoterapia injectabilă?

Mezoterapia injectabilă cu acid hialuronic și aminoacizi este o procedură non-invazivă care se concentrează pe îmbunătățirea aspectului pielii prin introducerea unor substanțe hidratante și nutritive direct în straturile profunde ale pielii. Acest lucru se realizează prin injectarea unui amestec de acid hialuronic și aminoacizi în piele, care ajută la hidratarea și nutriția pielii, precum și la îmbunătățirea colagenului și elastinei.

Ce rol au substanțele injectate?

Acidul hialuronic este o substanță naturală prezentă în organism, care ajută la menținerea hidratării pielii. Aminoacizii sunt building blocks-ul proteinei și sunt esențiali pentru funcționarea normală a pielii. Injectarea acestor substanțe direct în piele ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, reducând ridurile fine și linii, redând volumul și fermitatea pielii, și îmbunătățind textura pielii.

Procedura este sigură și eficientă, iar rezultatele sunt vizibile imediat după procedură. Este recomandat ca pacienții să evite expunerea la soare sau utilizarea produselor cu alcool înainte și după procedură, și să aplice o cremă hidratantă pentru a ajuta la vindecarea pielii.

Mezoterapia injectabilă cu acid hialuronic și aminoacizi este potrivită pentru toate tipurile de piele și poate fi utilizată pentru a trata o varietate de probleme de piele, cum ar fi ridurile fine, pierderea fermității și volumului pielii, precum și pentru a îmbunătăți textura și tonusul pielii.

 

Injectarea Toxină Botulinică

 

Injectarea cu toxină botulinică este o procedură estetică care se bazează pe administrarea unei cantități mici de toxină botulinică în anumite zone ale feței.

La ce ajută injectarea cu toxină botulinică?

Aceasta poate ajuta la reducerea aspectului ridurilor și a liniilor fine, oferind un aspect mai tânăr și mai odihnit al pielii. Injectarea se realizează cu ajutorul unei seringi fine. Durata procedurii este de aproximativ 15-30 de minute. Efectele injectării pot fi văzute în câteva zile după procedură și pot dura până la 6 luni. Desi injectarea cu toxină botulinică este considerată sigură și eficientă, poate exista unele efecte secundare, precum durere, vânătăi sau umflături în zona injectării, dar acestea sunt normale si dispar în scurt timp. Înainte de a opta pentru o injectare cu toxină botulinică, este important să discutați cu un specialist despre potențialele riscuri și să descoperiți dacă această procedură este potrivită pentru nevoile și așteptările dumneavoastră.

 

Tratament hiperhidroza (eliminare transpiratie excesiva)

 

Ce este hiperhidroza?

Hiperhidroza este o condiție medicală în care persoana transpiră excesiv, chiar și în absența unei activități fizice sau a unei temperaturi crescute. Aceasta poate fi extrem de stânjenitoare și poate afecta încrederea în sine a unei persoane. Există mai multe opțiuni de tratament disponibile pentru hiperhidroză.

Ce opțiuni de tratament există?

Una dintre opțiunile de tratament este terapia cu medicamente antiperspirante, care poate include antiperspirante cu clorhidrat de aluminiu sau antiperspirante cu acid salicilic. De asemenea, injectarea cu toxina botulinică (Botox) poate fi utilă pentru a reduce transpirația excesivă la nivelul axilelor.

O altă opțiune de tratament este terapia cu lumina ionizată, care poate ajuta la reducerea transpirației prin distrugerea glandelor sudoripare. De asemenea, chirurgia poate fi o opțiune pentru unii pacienți, în cazul în care alte forme de tratament nu au avut succes.

Este important să consultați un medic înainte de a începe orice tratament pentru hiperhidroză, deoarece anumite opțiuni pot fi mai potrivite pentru unii pacienți decât pentru alții. De asemenea, un medic poate evalua cauzele subiacente ale transpirației excesive și poate recomanda un tratament adecvat.

În general, tratarea hiperhidrozei poate ajuta la reducerea stresului și la îmbunătățirea calității vieții unei persoane. Prin consultarea unui medic și încercarea diferitelor opțiuni de tratament, este posibil să se găsească o soluție eficientă pentru reducerea transpirației excesive.

Rejuvenare faciala- Biorevitalizare PRX-T33

 

Ce este rejuvenarea faciala?

Rejuvenarea facială este un proces prin care se îmbunătățește aspectul pielii, reducând semnele îmbătrânirii și îmbunătățind textura, tonusul și hidratarea acesteia. Biorevitalizarea cu PRX-T33 este un tratament inovator ce se concentrează pe îmbunătățirea hidratării și a aspectului pielii prin stimularea producției de colagen și elastină.

PRX-T33 este o soluție non-chirurgicală, care constă într-o tehnică specială de masaj, aplicând o substanță care contine 33% TCA (Acid tricloracetic), Hidrogen Peroxid si Acid Kojic. Formula ofera toate beneficiile unui peeling cu concentratie mare de TCA.
Acest tratament poate fi efectuat rapid, cu o singură ședință de aproximativ 30 de minute, și poate fi utilizat pe orice zonă a feței, inclusiv pe gât, decolteu și mâini.

Biorevitalizarea PRX-T33 are numeroase avantaje, inclusiv faptul că nu necesită anestezie sau îngrijire post-procedură, iar pacienții pot să-și reia activitățile zilnice imediat după tratament. De asemenea, nu există riscul de cicatrici sau umflături și efectele secundare sunt minime.

Rezultatele tratamentului sunt vizibile în câteva zile, cu o îmbunătățire continuă a aspectului pielii în următoarele săptămâni. Acest tratament poate fi utilizat în combinație cu alte proceduri estetice, precum injectarea cu toxina botulinică sau cu acid hialuronic, pentru a obține un aspect mai tânăr și mai radiant al pielii.

În concluzie, biorevitalizarea PRX-T33 este o opțiune eficientă și non-invazivă pentru cei care doresc să îmbunătățească aspectul pielii și să reducă semnele îmbătrânirii. Este important să se discute cu un medic specializat în tratamente estetice pentru a determina dacă acest tratament este potrivit și pentru a afla mai multe despre posibilele riscuri și efecte secundare.

 

Tratament injectabil al alopeciei PRP/Mezoterapie

 

Ce este tratamentul injectabil al alopeciei?

Tratamentul injectabil al alopeciei, cunoscut sub numele de PRP (Platelet Rich Plasma) sau Mezoterapie, este un procedeu minim invaziv ce are ca scop stimularea creșterii părului și prevenirea căderii acestuia. Acest tratament se bazează pe injectarea plasmaților bogate în plachete, obținuți din propriul sânge al pacientului, în scalp. Plasmații conțin factori de creștere care sunt esențiali pentru stimularea creșterii părului.

Mezoterapia implică, de asemenea, injectarea unui amestec de substanțe, precum vitamine și minerale, în scalp pentru a îmbunătăți sănătatea și vigoarea firului de păr. Acest tratament poate fi efectuat în combinație cu PRP pentru a obține rezultate mai bune.

Ambele tratamente sunt efectuate într-o singură ședință și sunt relativ neinvazive, cu puține efecte secundare. Deși unele persoane pot experimenta durere sau umflături la locul injectării, acestea sunt temporare și dispar de obicei în câteva zile.

Rezultatele tratamentului PRP/Mezoterapie pot varia de la pacient la pacient și pot fi influențate de factori precum starea generală a părului și scalpului, stilul de viață al pacientului și istoricul medical. Cu toate acestea, mulți pacienți raportează o creștere semnificativă a părului și o reducere a căderii acestuia după tratament.

În concluzie, tratamentul injectabil PRP/Mezoterapie poate fi o opțiune eficientă pentru cei care doresc să își îmbunătățească aspectul părului și să prevină căderea acestuia. Este important să se discute cu un medic specializat în tratamentul alopeciei pentru a determina dacă acest tratament este potrivit și pentru a afla mai multe despre posibilele riscuri și efecte secundare.

 

Peeling –ul chimic medical

 

Ce este peeling-ul chimic?

Peeling-ul chimic medical este o procedură estetică ce se bazează pe aplicarea unui agent chimic pe piele cu scopul de a o îndepărta. Acest tratament poate fi utilizat pentru a trata o varietate de probleme cutanate, inclusiv acnee, pete, riduri, hiperpigmentare și textură neregulată.

Există mai multe tipuri de peeling-uri chimice medicale, fiecare cu niveluri diferite de intensitate și cu ingrediente specifice. De exemplu, peeling-urile superficiale, precum peeling-ul cu acid glicolic, sunt potrivite pentru tratarea unei game largi de probleme cutanate și sunt ușor tolerabile. Peeling-urile profunde, cum ar fi peeling-ul cu tricloroacetic, sunt mai intense și se recomandă pentru probleme mai severe.

Peeling-ul chimic medical poate fi efectuat de către un medic sau de către un tehnician în medicină estetică. Procedura poate dura între 15 și 60 de minute, în funcție de tipul de peeling și de zona de tratat. După tratament, pielea poate fi ușor roșie și poate fi necesară o perioadă de timp pentru a se recupera complet, cu o durată variind în funcție de tipul de peeling și de intensitatea acestuia.

Ce probleme se pot aborda cu peeling-ul chimic?

Peeling-ul chimic medical poate oferi rezultate impresionante în ameliorarea problemelor cutanate, inclusiv în îmbunătățirea texturii, a tonusului și a hidratării pielii. De asemenea, poate ajuta la reducerea porilor dilatați și la îmbunătățirea culorii pielii. Cu toate acestea, este important să se discute cu un medic înainte de a începe orice tratament, pentru a se evalua starea pielii și a se determina cel mai potrivit tip de peeling chimic medical.

În concluzie, peeling-ul chimic medical poate fi o soluție eficientă pentru ameliorarea problemelor cutanate și pentru îmbunătățirea aspectului pielii. Este important să se discute cu un medic sau cu un tehnician în medicină estetică pentru a se determina cel mai potrivit tip de peeling și pentru a evalua riscurile și pos

 

PRP (terapia vampir)

 

Ce este Terapia Vampir?

PRP sau terapia vampir este o procedură medicală inovatoare care implică injectarea propriului sânge plasmatic îmbogățit în zonele cu probleme ale pielii. Acest tratament folosește proprietățile regenerative ale plasmei, care conține factori de creștere și proteine, pentru a îmbunătăți aspectul pielii și a trata probleme precum ridurile, acnee și cicatrici.

PRP este un procedeu minim invaziv și nedureros, care nu necesită anestezie sau timp de recuperare lung. Sângele pacientului este luat și apoi centrifugat pentru a separa plasma de celulele sanguine. Această plasmă bogată în factori de creștere este apoi injectată în zonele cu probleme ale pielii.

Terapia vampir oferă rezultate eficiente într-un timp relativ scurt, cu o singură sesiune capabilă să ducă la o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii. De asemenea, rezultatele sunt de durată, cu un tratament de întreținere necesar o dată la câteva luni.

În plus, PRP este o alternativă sigură la alte tratamente estetice invazive, cum ar fi Botox sau injecțiile cu acid hialuronic. Nu există riscul de reacții adverse severe, deoarece se utilizează propriul sânge al pacientului, eliminând astfel riscul de transmisie a unei boli sau a unei reacții alergice.

În concluzie, terapia vampir PRP este un tratament inovator și sigur care oferă rezultate eficiente în îmbunătățirea aspectului pielii. Este o alternativă eficientă la alte proceduri estetice invazive și poate fi efectuată într-un mediu ambulatoriu în doar câteva ore.

Lipoliza injectabila

 

Ce este lipoliza injectabila?

Lipoliza injectabila este un tratament de reducere a tesutului adipos localizat astfel incat se obtine o conturare,o sculptare a organismului. Aceasta este o terapie prin injectare, ce reduce depozitele de grasime localizate subcutanat

Procedura lipolizei injectabile este minim invazivă, nedureroasă și nu necesită anestezie sau timp de recuperare. Poate fi efectuată într-un mediu ambulator și durează doar câteva minute. De asemenea, nu există riscul de cicatrici sau dureri post-procedură, astfel încât pacientul poate să își reia activitățile normale imediat după tratament.

Ce zone pot fi tratate?

Lipoliza injectabilă poate fi utilizată pentru a trata zone precum bărbia dublă, brațele, coapsele și abdomenul. Rezultatele pot fi vizibile în câteva săptămâni după procedură, cu o îmbunătățire continuă a aspectului pielii în următoarele câteva luni. În general, sunt necesare mai multe sesiuni pentru a obține rezultatele dorite.

Deși lipoliza injectabilă este o procedură sigură și eficientă, este important să se aleagă un medic cu experiență în acest tratament pentru a se evita riscul de complicații. De asemenea, este important să se discute cu medicul despre istoricul medical și obiectivele personale înainte de a decide dacă lipoliza injectabilă este opțiunea potrivită.

În concluzie, lipoliza injectabilă este o procedură non-invazivă și eficientă pentru eliminarea grăsimilor persistente. Este o alternativă sigură și eficientă la alte proceduri chirurgicale invazive și poate oferi rezultate vizibile într-un timp relativ scurt. Este important să se consulte un medic cu experiență în acest tratament pentru a se obține cele mai bune rezultate.

 

Injectarile cu Skinbooster

Ce sunt injectarile cu Skinbooster?

Injectările cu Skinbooster sunt tratamente estetice non-invazive care au scopul de a îmbunătăți aspectul pielii și de a o hidrata în profunzime. Acestea sunt realizate prin injectarea de substanțe hialuronică sau colagen în piele, cu ajutorul unor ace fine.

Skinbooster-urile sunt recomandate pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul pielii, fie că este vorba de piele uscată, îmbătrânită sau ridată. Acestea pot fi injectate în zonele cu probleme, precum gâtul, decolteul, mâinile sau fața.

Rezultatele sunt vizibile imediat după tratament și pot dura până la 6-8 luni, în funcție de tipul de produs utilizat și de metabolismul individual. Pielea devine mai hidratată, mai fermă și mai luminoasă.

Injectările cu Skinbooster sunt relativ sigure și nu necesită timp de recuperare. Este posibil să apară un ușor edem sau roșeață la locul injectării, dar acestea dispar în câteva zile. Este important să alegeți un specialist în injectări cu experiență pentru a evita orice complicații.

În concluzie, injectările cu Skinbooster sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească aspectul pielii fără intervenții invazive. Acestea sunt non-invazive, sigure și oferă rezultate vizibile și durabile.

 

Biorevitalizarea cutanată Volite

Ce este biorevitalizarea cutanata cu Volite?

Biorevitalizarea cutanată cu Volite este un tratament estetic non-invaziv ce are ca scop îmbunătățirea aspectului pielii prin hidratare. Acest tratament folosește o soluție injectabilă, care conține acid hialuronic și aminoacizi, pentru a hidrata și revitaliza pielea.

Volite se poate aplica pe orice zonă a feței sau a corpului care necesită hidratare și îmbunătățire a aspectului. De exemplu, zona ochilor, buzele, gâtul și decolteul.

Rezultatele sunt vizibile imediat după tratament și pot dura până la 9 luni. Pielea devine mai hidratată, mai ferma și mai luminată. De asemenea, acest tratament poate reduce apariția ridurilor și a semnelor de îmbătrânire.

Biorevitalizarea cutanată cu Volite este un tratament sigur și non-invaziv, cu un minim de efecte secundare. Este important să alegeți un specialist în injectări cu experiență pentru a evita orice complicații.

În concluzie, biorevitalizarea cutanată cu Volite este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească aspectul pielii fără intervenții invazive sau chirurgicale. Acest tratament non-invaziv oferă rezultate vizibile și durabile, hidratând și revitalizând pielea.

Morpheus 8

Ce este Morpheus 8?

Morpheus 8 este un tratament revolutionar ce utilizează tehnologia radiofrecvenței fractionate pentru a îmbunătăți aspectul pielii. Acest tratament poate fi folosit pentru a reduce ridurile, cicatricile și pentru a îmbunătăți textura pielii, oferind o înfățișare mai tânără și mai revitalizată.

Cum actioneaza radiofrecventa fractionata?

Radiofrecvența fractionată se referă la aplicarea unei energii electromagnetice controlate la nivelul pielii. Această energie călătorește prin straturile pielii și ajută la stimularea colagenului și la creșterea producției de elastină. Acest lucru duce la o îmbunătățire a aspectului pielii, reducând liniile fine și ridurile.

Morpheus 8 utilizează un dispozitiv cu 8 ace, ce oferă o abordare unică și eficientă a radiofrecvenței fractionate. Tratamentul este non-invaziv și poate fi efectuat într-un mediu de cabinet medical în siguranță. Pacienții pot vedea rezultatele în câteva săptămâni, cu o îmbunătățire continuă pe parcursul următoarelor luni.

Este important de menționat că acest tratament poate fi efectuat pe o varietate de tipuri de piele și pe o gamă largă de zone ale feței și ale corpului. În plus, Morpheus 8 poate fi combinat cu alte tratamente estetice, cum ar fi injectările cu acid hialuronic, pentru a obține rezultate maxime.

Tratamentul vergeturilor

 

Vergeturile sunt leziuni cutanate, care apar atunci când pielea se întinde prea mult, prea rapid. Acestea sunt comune în special în perioadele de creștere rapidă sau în timpul sarcinii, dar pot apărea și în alte situații, cum ar fi creșterea bruscă în greutate sau începerea unui program intens de exerciții fizice. Vergeturile pot fi inestetice și pot afecta încrederea în propriul aspect.

Cum se poate remedia aspectul vergeturilor?

În dermatologie, există mai multe tratamente disponibile pentru vergeturi. Acestea pot include terapii topice, cum ar fi creme sau unguente, care conțin ingrediente care ajută la îmbunătățirea aspectului vergeturilor. De asemenea, există proceduri minim invazive, cum ar fi laserul sau terapia cu lumina intens pulsată (IPL), care pot reduce aspectul vergeturilor prin îmbunătățirea texturii și culorii pielii.

Injectarea cu acid hialuronic sau cu toxina botulinică poate ajuta, de asemenea, la reducerea vergeturilor prin îmbunătățirea elasticității și a tenacității pielii. Tratamentul cu dermabraziune, o procedură care îndepărtează stratul superficial al pielii, poate fi, de asemenea, eficient în reducerea vergeturilor prin stimularea producției de colagen.

Este important de menționat că fiecare pacient este unic și că tratamentul cel mai adecvat pentru vergeturi variază în funcție de severitatea vergeturilor, de tipul de piele și de preferințele personale ale pacientului. Un dermatolog poate recomanda cel mai potrivit tratament în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient.

În concluzie, există mai multe opțiuni de tratament disponibile pentru vergeturi, care pot ajuta la reducerea aspectului acestora și la îmbunătățirea aspectului pielii. Este important să discutați cu un dermatolog pentru a determina cel mai adecvat tratament pentru nevoile și preferințele personale.

 

Acidul hialuronic

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este un component natural al pielii, care ajută la menținerea hidratării și a elasticității acesteia. Cu trecerea timpului, cantitatea de acid hialuronic din piele scade, cauzând pierderea fermității și apariția ridurilor.

Tratamentele cu acid hialuronic sunt proceduri minim invazive, care implică injectarea acidului hialuronic în piele pentru a o întineri și a o hidrata. Acestea pot fi utilizate pentru a trata o gamă largă de probleme ale pielii, inclusiv ridurile fine, ridurile adânci, pierderea volumului facial, pungile de sub ochi și liniile de expresie.

Tratamentele cu acid hialuronic pot fi efectuate rapid și cu un minim de disconfort, iar rezultatele pot fi vizibile imediat sau în câteva zile. Deși rezultatele pot fi temporare, durata lor poate varia în funcție de tipul de acid hialuronic utilizat și de zona tratată.

Un avantaj major al tratamentelor cu acid hialuronic este că acestea sunt sigure și eficiente pentru majoritatea pacienților, cu puține efecte secundare. În plus, acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui pacient, inclusiv tipul de piele, problemele de estetică și preferințele personale.

Cu toate acestea, este important să discutați cu un medic specialist înainte de a începe orice tratament cu acid hialuronic. Medicul poate evalua starea pielii și nevoile individuale și poate recomanda cel mai adecvat tratament pentru dvs.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?