Talida Suciu

Medic Specialist Dermatolog

Pe dna. dr. o recomandă pasiunea, empatia și atenția la detalii. A urmat facultatea UMF ‘Iuliu Hațieganu’ Cluj-Napoca, iar ulterior pregătirea în rezidențiat, unde s-a dedicat dobândirii abilităților necesare atât în domeniul dermatologiei clinice cât și chirurgical.
Din dorința permanentă de perfecționare, a participat periodic la numeroase workshop-uri și conferințe naționale și internaționale.

Mereu cu zâmbetul pe buze, vă așteaptă în cadrul clinicii pentru consultații dermatologice și proceduri dermato-estetice.

Mihai Aschilean

Chirurg Plastician

Cu multiple stagii în Europa de Vest şi Statele Unite, Dr. Mihai Aşchilian nu este doar un chirurg plastician foarte bine instruit, ci şi un specialist cu un simţ acut al esteticii, pentru care intervenţiile impecabile din punct de vedere medical sunt o practică de zi cu zi.

Crede că pacienţii trebuie trataţi cu responsabilitate şi atenţie, de la prima consultaţie până la refacerea completă, şi că operaţiile estetice le deschid calea spre recâştigarea încrederii şi a frumuseţii dorite. În chirurgia plastică nu este loc de iluzii, de aceea, înţelegerea nevoilor celor care îi cer ajutorul este crucială, pentru că de aceasta depinde succesul unei operaţii. Indiferent de caz, Dr. Aşchilian îşi ascultă pacienţii şi le face recomandările necesare, fără să-i fie teamă să-şi exprime cu sinceritate opiniile, atunci când necesitatea unei operații nu este stringentă, iar aşteptările nerealiste.

Yoney Ramona Nicoleta

Specialist Beauty

Tratamente faciale
Consiliere in efectuarea unei rutine personale

Experienta 10 ani

Maros Tania

Estetician corporal

Tratamente corporale
Tratamente faciale

Experienta 6 ani in masaj terapeutic FOHOW
4 ani tratamente corporale si faciale

Hanna

Esteticiana

Ioana Gramatovici

Recepționeră

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?