Se adreseaza tuturor zonelor faciale sau corporale care au nevoie de surplus de volum,  producand rezultate sigure, de lunga durata si cu un aspect natural. Tehnica presupune utilizarea de grasime proprie pentru a umple o zona care are nevoie de volum in plus. Grasimea se recolteaza din alte zone, bogate in tesut adipos, cum ar fi abdomenul, coapsele, si este prelucrata si reinjectata cu ajutorul unor canule speciale foarte fine (ca un ac putin mai gros).

Utilizand microcanulele de injectare se poate transplanta grasime in regiunea santurilor nazogeniene, a cearcanelor, barbiei (mentonului) sau in regiunea pometilor, pentru a conferi tenului un aspect mai tonic si mai tineresc.

De obicei se practica o supra umplere a zonelor respective, in cazul in care pacientul agreeaza, stiut fiind ca 30-50% din grasimea transplantata se va resorbi in timp de cateva luni. Alta varianta este de a repeta procedura dupa 6 luni pentru a obtine un rezultat cat mai apropiat de cel dorit.

Aceeasi tehnica se practica si pentru alte zone ale corpului cum ar fi:

  • corectarea cicatricilor depresive
  • corectarea conturului sanilor dupa operatii de augmentare mamara cu implant, la o pacienta foarte slaba la care se pot palpa marginile implantului
  • augmetarea zonei fesiere
  • liposculptura in orice zona a corpului.
Dacă ai nevoie de informații mai detaliate

sună-ne acum și unul din medicii noștri te va ajuta

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?