Dr. Diana Gavril

Medic specialist in Chirurgie Plastica & Estetica.

Dr. Diana Gavril Medic Specialist in chirurgia plastica si estetica, este mereu alaturi de pacientii ei cu cele mai potrivite solutii. Impreuna vom redefini frumusetea naturala si armonia corpului tau in cadrul clinicii Di’Art Clinic.

Atunci când ai nevoie de intervenții de înfrumusețare, fie ele estetice sau plastice chirurgicale, vrei să știi că ai luat cea mai bună decizie în alegerea clinicii si/sau a doctorului estetician/chirurgului plastician.

La baza expertizei Doctorului Diana Gavril, director medical al clinicii noastre, stau studii și acreditări valoroase obținute atât în țară cât și în alte țări in care domeniul esteticii si chirurgiei plastice este în stadiu avansat de dezvoltare.

Faces+ Plastic Surgery, Skin &Laser Center La Jolla, California, USA
Visiting fellow in facial and body aesthetic surgery

Dermavision Clinic, Cluj-Napoca, Romania
Plastic, Reconstructive and Aesthetic Specialist

Mater Dei Hospital, Belo Horizonte, Brazil
Observership in facial and body aesthetic surgery
Observership in aesthetic and reconstructive nose surgery

Clinique Estetique Saint George, Nice, France
Fellowship in Aesthetic and reconstructive facial surgery
Fellowship in aesthetic medicine
Participation as assistant in cadaveric dissection courses and research studies

Institut Universitaire de la Face et du Cou, Nice, France
Observership in facial plastic surgery

L’Institut Montpellierain de la Main, Montpellier, France
Resident in hand surgery

Spitalul Clinic de Recuperare, Plastic Surgery Department Cluj-Napoca, Romania

Dar înainte de toate, cazurile chirurgicale și nonchirurgicale executate cu succes reprezintă cartea de vizită a dnei doctor.

Diplome

Testimoniale

Ce spun pacientii despre noi

Cea mai frumoasa experienta cu Dna Dr. Gavril. Am venit din America si am ales sa imi fac Morpheus si filler pt buze. Vreau sa spun ca ador noua forma facuta la buze si cum imi arata fata dupa morpheus. O recomand cu drag si clar voi reveni aici si pentru alte tratamente.

Maria Raluca Coroban
Recenzie Google

Diana is one of the best, she always explains the treatments and makes you feel safe and in good hands! Professional and friendly staff, highly recommend it!

Lea B
Recenzie Google

EM Tone și EM Body! tratamentele care mi au remodelat abdomenul după doua nașteri. Mulțumesc Tania pt recomandări, mi s au potrivit perfect. Aveam pielea fleașcă pe burta plus multi cm in plus. Am scăzut 7 cm pe abdomen. Fesele sunt tonifiante și fără celulita, iar la genunchi m ai subțiat vizibil. Sunt extrem de mulțumită!

Andrada Dusa
Recenzie Facebook

Multumesc Tanya. Corpul meu a fost remodelat total de mainile tale. Cu tratamentele Em tone si Em body esti un miracol pentru mine. Nu am crezut ca pot scapa vreodata de grasinea de pe flancuri si burta pana cand nu am incercat la tine. Sunt de nerecunoscut.   .

Caruntu Aniela-Tamara
Recenzie Facebook

Cel mai profesionist si dedicat personal medical din industria de estetica din Cluj-Napoca si nu numai, atmosfera placuta si pozitiva, profesionalism la superlativ, personal amabil, comunicare impecabila si rezultate extraordinare pentru pacient! Recomand cu incredere!!! Multumiri doamnei Dr. Diana Gavril si domnului Dr. Mihai Achilian.

Cristina Iclenzan
Recenzie Facebook

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?