Epilare definitiva cu Alexandrite Motus AY

Dacă și tu te-ai săturat să nu fii mereu pregătită să afișezi o piele perfectă, fără păr, fire crescute în piele și fără iritații produse de metodele tradiționale de epilare, Di’Art Clinic îți pune la dispoziție epilarea definitiva cu Alexandrite Motus AY, un sistem ultra performant și compact, care combină capacitatea excelentă a sursei laser Alexandrite 755 nm, în siguranță și confort total cu sursa Nd:YAG. (1064 nm)

  • Alege cel mai performant, mai sigur și mai puternic dispozitiv de epilare cu laser din lume.
  • Nu doare deloc, datorită sistemului de răcire încorporat.
  • Epilare permanentă cu laserul Alexandrite Motus AY, sigură și  eficientă.
  • Eficientă  pe toate tipurile de păr si piele, inclusiv părul fin, deschis la culoare.
  • Se poate folosi și vara, pe pielea bronzată.
  • Efect permanent, datorită lungimii de undă cu absorbție ridicată care distruge foliculul de păr.

Cui i se adresează epilarea definitivă cu laserul Alexandrite Motus AY?

Epilarea definitivă cu Alexandrite Motus AY se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Aceasta poate fi folosită pe toate tipurile păr si de piele, pe tot parcursul anului, fiind extrem de sigură chiar și pentru pielea bronzată. Alexndrite Motus AY este, de asemenea, foarte eficient în eliminarea firelor de păr reziduale, adică pe acele fire de păr subțiri, pe care multe alte tratamente cu laser nu le pot elimina.

Pe ce zone ale corpului se poate face epilare definitivă?

Epilarea definitivă cu laserul Alexandrite Motus AY se poate face pe orice zonă a corpului sau a feței, unde se dorește eliminarea permanentă a firelor de păr. Poți scăpa de firele de păr din zona bărbiei, perciunilor, mustății, periareloară (în jurul sfârcurilor), axilei, linia bikinilor, inghinală, interfesieră și de pe gambe, picioare, brațe. Domnii pot scăpa cu ajutorul epilării definitive cu laser de părul nedorit de pe piept, spate, abdomen, axilă sau din zona perciunilor. De asemenea, aceștia pot apela la Alexndrite Motus AY pentru tratamentul iritațiilor de după bărbierit.

Dacă ai nevoie de informații mai detaliate

sună-ne acum și unul din medicii noștri te va ajuta

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?