Remodelare coporală cu EM BODY

Cum functioneaza? 

EM BODY BTL este cel mai bun dispozitiv de remodelare corporala. Datorită utilizării unui câmp magnetic HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic) de înaltă intensitate, care curge prin corp pătrunzându-l la o adâncime de 4 – 6 cm, contracțiile supramaximale. În timpul unui tratament de 30 de minute, energia HIFEM provoacă aproximativ 20.000 de contracții musculare involuntare, nedureroase. Un astfel de efect este imposibil de realizat în timpul antrenamentului independent. Datorită acestui fapt, dispozitivul arde simultan grăsimi și întărește masa musculară. Ca urmare a încărcării uriașe de energie pe care o primesc mușchii, apare lipoliza, EM BODY BTL este o descoperire absolută în remodelarea corpului. O serie de 4 tratamente efectuate la fiecare 3-5 zile reduce grăsimea cu 19%, în timp ce crește masa musculară cu 16%.

Remodelare coporală cu EM BODY

Liposculptura cu BODY TITE – o alternativă la LIPOSUCȚIE

Cum functioneaza? 

Lipoplastia asistată cu radiofrecvență este o procedură medical estetică minim invazivă cu o capacitate dovedită de a inlătura localizat țesutul adipos nedorit fără a recurge la metode chirurgicale.

BodyTite este soluția optimă pentru persoanele care își doresc să scape de grăsimea corporală fără să rămână cu un surplus de piele. În cadrul ședinței, o canulă este introdusă sub piele pentru a topi țesutul adipos, în timp ce un aplicator cu radiofrecvență tratează simultan pielea, oferind un efect de fermitate.

AVANTAJELE Bodytite:

 • o singură intervenție minim invazivă;
 • contracția termică generată strânge pielea, oferindu-i un aspect ferm și uniform;
 • inciziile necesare sunt minime;
 • recuperare rapidă cu disconfort limitat față de alte proceduri;
 • costuri reduse fața de liposucția clasica

 

Remodelarea corpului cu EMTONE

Cum functioneaza? 

EMTONE este primul și singurul dispozitiv care furnizează simultan atât energie termică, cât și energie mecanică pentru a elimina toate cauzele principale ale celulitei și pielii lipsite de tonus în mod eficient și neinvaziv.

Folosește tehnologiile dovedite clinic de frecvență radio (RF) și energie de presiune vizată într-un dispozitiv portabil, clinic. Ambele tehnologii s-au dovedit a crește producția de colagen, ceea ce crește elasticitatea pielii. Cu o aplicare cu temperatură controlată, cantitatea de depozite grase în orice zonă afectată este redusă. Presiunea asupra firelor conjunctive înseamnă că structurile fibroase se relaxează și reduc tensiunea subiacentă a pielii, care creează acel efect de gropițe.

Remodelarea corpului cu MORPHEUS

Cum functioneaza? 

Tehnologia modernă vine astăzi, mai mult ca oricand, să ne sprijine în aceste procese de înfrumusețare la nivelul pielii, cum este și cazul revoluționarului MORPHEUS.

Cum funcționează Morpheus ?

Morpheus8 este un nou dispozitiv de remodelare adipoasă subdermică (SARD) care remodelează și conturează fracționat fața și corpul.

Morpheus8 este primul și singurul dispozitiv care modelează grăsimea subdermic pentru a transforma trăsăturile îmbătrânite într-un aspect neted.

Tratamentul Morpheus 8 se recomandă:

 • Pentru un aspect mai tânăr al pielii;
 • Pentru un aspect mai neted al pielii;
 • Pentru a oferi fermitate pielii;
 • Pentru acnee sau cicatrici;
 • Pentru a reduce aspectul vergeturilor;
 • Pentru a tonifia pielea lăsată în zona inferioară a feței și sub bărbie;
 • Pentru o întinerire generalizată a pielii, în orice zonă a corpului

Testează si tu  revoluționarul Morpheus!

remodelare corporala Morpheus 8 Cluj

Remodelare corporală

Remodelare corporală Cluj Pret

Dacă ai nevoie de informații mai detaliate

sună-ne acum și unul din medicii noștri te va ajuta

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.

× Cu ce va putem ajuta?